Castiga Bani Completand Chestionare Online

Doresti sa oferi opinia ta despre politica, lichid de spalat sau electronice pe care le folosesti? Daca da, este posibil sa castigi aproximativ 100 de euro pe luna sau chiar mai mult, fara nici o aptitudine sau talent special.

Totul se refera la completarea chestionarelor online platite pentru numerar si participarea la grupurile de discutii despre produse si servicii. Marketingul este o afacere mare, invatand sa directioneze produsele catre persoanele potrivite, companiile isi reduc cheltuielile de publicitate si sporesc vanzarile. Daca adaugi pe langa produse si servicii, politica si mass-media este clar de ce intreprinderile platesc pentru opiniile tale.

Acest ghid descrie lista completa a site-urilor care te rasplatesc pentru participare la sondaje de opinie. Inscrierea la aceste siteuri este gratuit, dupa inscriere vei primi sfaturi cum sa maximalizezi veniturile din sondaje platite. Site-urile recomandate de catre noi platesc regulat si fara intarziere. Poti sa incepi aceasta activitate chiar acum, nu ai nevoie de diploma de calificare sau experienta in domeniu.

###############

Daca esti in cautare de modalitati de a castiga ceva banuti online, din fata calculatorului, iti recomandam sa incerci aceasta platforma: Marketagent. Iti recomandam pentru ca sigur plateste si nu muncesti degeaba, vei gasi dovezi de plata mai jos. Sondajele sunt foarte variate si nu este greu sa raspunzi la ele.

Pentru inregistrare la Marketagent click aici

Totul este foarte simplu, te inregistrezi si primesti bonus de la ei 150 de puncte. Punctele poti sa transformi in bani reali mai exact in euro, dupa ce ai intrati in contul tau la sectia “Bursa de schimb”, conversia se face astfel: 100 puncte = 1 EURO. Suma minima de retragere este de 200 puncte adica 2 EURO. Plata se face prin Paypal.

Punctul meu de vedere este ca merita sa stai 10 – 15 minute facund un sondaj platit decat sa pierzi vremea pe net pe diverse pagini de diverstisment. Iar pentru fiecare pesoana pe care o inviti si rezolva un sondaj tu vei primi 100 de puncte.

Dovezi de plata Marketagent

dovada-de-plata-marketagent-dec-2017

dovada-de-plata-marketagent-octombrie2-2017

dovada-de-plata-marketagent-octombrie-2017

dovada-de-plata-marketagent-martie2-2017

dovada-de-plata-marketagent-martie-2017

###############

Completeaza sondaje online pentru numerar. Tot ce trebuie sa faci este sa te inscrii, sa astepti alertele de sondaj sa aterizeze in casuta ta de e-mail, apoi sa raspunzi la intrebari. Site-urile de sondaj adauga apoi numerar sau alte recompense in contul tau. Sondajele sunt adesea distractive – te lasi sa te eliberezi de tot, de la jocuri video pana la viata ta de zi cu zi.

Nu ai control asupra cator sondaje ai fost selectat, deci poate dura ceva timp pentru a castiga suficient pentru a atinge pragurile de plata ale site-urilor de studiu. Daca renunți inainte de a ajunge la pragul de plata, inseamna ca sondajele la care deja ai participat au fost completate degeaba. Din acest motiv, este important sa intelegi ca nu este vorba de suma enorma de bani, totusi, este un venit extraordinar, cu conditia sa completezi in mod constant sondajele si sa ai putina rabdare.

Atentie la site-uri care nu platesc!
Inregistrarea la site-urile de sondaje serioase sunt 100% gratuite iar site-urile scam mereu o sa ceara bani pentru inregistrare cu promisiunea ca vei recastiga suma platita pentru inregistrare in scurt timp!

In cazul in care esti interesat de oferte serioase din domeniul munca la domiciliu iti recomandam sa vizitezi: muncaladomiciliu.eu

 

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s